Farmaci
Apotekernes fagmedie Farmaci fortæller historier fra apotekerne og deler viden og erfaringer om apotekerne som en vigtig aktør i sundhedssektoren.

Farmaci udgives af Danmarks Apotekerforening på web og print. Printmagasinet udkommer otte gange årligt og har et oplag på ca. 1.100.

Farmaci sætter fokus på aktuelle apoteksfaglige emner og på den fagpolitiske debat blandt apotekere og ansatte i apotekssektoren. Farmaci har en central rolle i den sundhedspolitiske debat om sundhedspolitiske og økonomiske dagsorden på lægemiddelområdet.

Farmaci henvender sig både til apotekere, sektorens ansatte og til andre med interesse for apoteks- og lægemiddelområdet.

For redaktionelle henvendelser kan du kontakte farmaci@apotekerforeningen.dk.

 

Abonnement på Farmaci
Et abonnement på printmagasinet koster 731 kr. om året eksklusiv moms og 253 kr. for studerende. Der er mulighed for rabat, hvis der tegnes mere end ét abonnement.

Kontakt Inge Lise S. Jensen for yderligere oplysninger om abonnement på telefon 33 76 76 44 eller på e-mail: ils@apotekerforeningen.dk.

For tegning af annoncer i Farmaci, kontakt Hanne Kjærgaard Rasmussen på tlf. 29671436 eller på e-mail: hanne@media-partners.dk.